Voeding is de sleutel tot succes

Bijna iedereen heeft wel eens een dieet gevolgd. Dit om hun eigen doelen te behalen vooral op het afslank gebied. Zodra iemand zijn/haar doel heeft bereikt zie je vaak dat het dieet aan de kant wordt gegooid en stappen ze terug in hun eigen  vertrouwde eetpatroon. Doordat ze aan het diëten zijn geweest hebben ze tekorten op gebouwd d.m.v. te weinig uitgebalanceerde voeding. Hun spiermassa is vermindert en hun lichaam zal uiteindelijk weer in gewicht/vet aankomen. Ook wel jojoën genoemd.

Bij mij wordt er gewerkt met een persoonlijk voedingsplan die gericht is op een lange termijn leefstijl. Door jouw voedingsplan in de goede verhoudingen qua; calorieën en macro verdeling zorgen we er samen voor dat jouw lichaam niets te kort krijgt en dat het een plan is wat bij jou past. Hierdoor behaal je niet allen je doel maar behoud je hem ook. Een resultaat voor de rest van je leven.

Naast gezond eten vind ik het belangrijk dat je ook kunt en mag genieten van heerlijke verantwoorde tussendoortjes. Ik vind het erg leuk om verschillende voedingsproducten te maken die lekker, maar vooral gezond en eiwitrijk zijn zodat een gezonde leefstijl ook gewoon lekker is. Hiernaast zie je de verschillende producten en om je het makkelijk te maken kun je het recept inclusief de ingrediënten bij mij kopen in de goede verhouding. Alleen de verse/natte ingrediënten mag je nog zelf toevoegen.

Ben jij benieuwd wat jou lichaam nu echt nodig heeft, zodat je een lange termijn leefstijl krijgt waarmee jij echt jouw doel mag behouden.

Mijn filosofie is: 90% Basisvoeding en 10% Aanvullende voeding. Ik heb ervoor gekozen om een mooie samenwerking aan te gaan met Herbalife Nutrition.