Wie is MiLa                        20% + 80% + 100%         Doelgroep en Locatie

Mijn naam is Miriam Lassche en woon samen met mijn gezin Marknesse. In mijn kostbare vrije tijd hou ik ervan om op mijn racefiets de nodige kilometers te maken en hou ik ervan om actief te genieten van het buiten wezen.

In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf MiLa Personal Training en Leefstijl. Ik heb van 2015 tot en met 2018 bij 2 sportscholen gewerkt als personal trainer. Na een pittig jaar (2018) waarin ik te veel hooi op mijn vork heb genomen kreeg ik te maken met een burn-out. Mijn werkgevers hebben hier niets van gemerkt (ik ging gewoon door), maar mijn eigen bedrijf heb ik toen tot aan de grond afgebroken. Met de gedachte "als ik al niet goed voor mijzelf kan zorgen, dan kan ik dat ook niet voor een ander".

In 2019 ben ik met een nieuw concept gestart. 20% bewegen, 80% voeding en 100% leefstijl. Door mijn eigen ervaring in de (top) sport, maar ook mijn eigen burn-out, heeft mij veel inzicht gegeven wat wel realistisch is en hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen. Hierdoor heb ik mijn bedrijf nieuw leven ingeblazen en mag ik nu met heel veel energie en passie, mensen begeleiden naar de fitste versie van zichzelf en dit kan op verschillende vlakken:

* Gezond ouder worden

* Meer Energie en Vitaliteit

* Afslanken

* Strak en Fit

Zoals je ziet op heel veel vlakken zijn er mogelijkheden. 

Door mijn achtergrond in de kraamzorg en mijn opleidingen tot medisch fitness trainer, pilates trainer en zwanger en fit. Wil ik mij graag inzetten voor de jonge moeders, om hun de energie te geven die ze als moeder nodig hebben om voor hun gezin te kunnen zorgen, want daarvoor heb je een fit en sterk lijf nodig.

De afgelopen 6 jaar heb ik in Vollenhove en omstreken veel mensen mogen begeleiden naar hun doelen. Hierdoor groeide ik uit mijn jasje en heb ik sinds oktober 2021 in Marknesse mijn eigen pt studio waar ik de ruimte heb om klanten te begeleiden op hun drijfveer om zo samen doelen te behalen!!!

Opleidingen:

* Fitnesstrainer A

* Fitnesstrainer B

* Personal Trainer

* Kind en Voeding

* Sport en Voeding

* Pilates mat 1

* Medisch Fitnesstrainer